Jan 08

Ikke flaksen på min side…

Lurer du på hvordan EU kontrollen gikk? La oss si det slik, jeg er glad det finnes steder som mekonomen.no  Uten å gå i detaljer vil lommeboka bli litt slik «…og jula varer helt til påske». Skjønner??

Har du lagt merke til at for enkelte så løser alt seg, mens for andre kommer den ene ulykken etter den andre? Mister de for eksempel jobben så dukker det opp en ny. Er de blakke da vinner de i lotto og mer til. Alt bare sklir på plass på en måte…. Jeg er garantert i kategorien «de med uflaks», som utgiftene med bilen er et sikkert bevis for. Hadde jeg trodd på karma og slikt ville jeg blitt bekymret for meg selv 😉

Livet er merkelig, det er visst. Heldigvis er jeg ikke av dem som grubler så alt for mye på ting. Det lar jeg andre ta seg av. Det jeg ikke kan gjøre noe med – hvorfor gruble over det? Nei, ta livet med en god porsjon selvironi og et smil, uansett hva. Ikke sant?

Folk med uflaks kan også være god underholdning, ikke sant?

Dec 02

Annenhvert år

Har du bil har du kanskje allerede skjønt hva jeg har tenkt å blogge om i dag – EU kontroll! Denne kontrollen er jo bra å ha, men det kan føles som et pes. Samtidig har jeg mange ganger undret meg over, er bilen up-to-date selv om den består kontrollen? Det er kun basic som sjekkes er det ikke? Har også hørt at det hender at de ikke sjekker alt… heldigvis er verkstedet jeg skal på et skikkelig bra et. Har vært der før, og er storfornøyd. Vet ikke om bilen går gjennom eller ikke, men det vil jo vise seg. Forundrer meg ikke om det må reparasjoner til for å få den godkjent. Det vil jo passe skikkelig godt nå i desember, not!

Kom forresten over denne videoen. Til skrekk og advarsel om å ta kontrollen i Sverige….hahahaha 😉 Ha en fin helg dere.

Nov 26

Bob og Nobelprisen

Nobelprisen i litteratur går til Bob Dylan i år. Fantastisk spør du meg. Dylan tok sin tid før han aksepterte prisen, og det er sagt at han ikke kommer for å hente den. Hvorfor orker jeg ikke bry meg med. Dette er uansett en viktig pris, for alle de tekstforfatterne og dikterne, der ute som bruker ord for å protestere, si sin mening, gi deg glede og videre. La oss få flere av denne typen utmerkelser for den viktige jobben de gjør. Har du noen gang tenkt over hvor mye en tekst kan bety for deg?

Nov 14

Riktig redskap til riktig jobb

Når jeg «snekkererer» passer jeg alltid på å bruke riktig redskap. Det gjør jobben enklere og tryggere. Dette gjelder også på kjøkkenet. Derfor passer jeg på å fornye meg litt innimellom også på kjøkkenfronten. Har rota rundt å lett etter noe litt stilig men også praktisk. Kjøkkenhjelp (eller kitchenaid som det egentlig heter) har en del flotte ting. Hadde vært moro slå til med noe virkelig fancy utstyr til en felles kokkedag jeg og gutta skal ha.

Forresten; liker du sketsjene til Valen? Noen av de er hysteriske, mens andre er ikke riktig så morsomme. Denne ler jeg hvertfall av :)

Nov 02

Hvem bryr seg om Halloween…

Hadde et renn uten like her for to kvelder siden, av utkledde barn på jakt etter gotteri. Det jeg hadde kjøpt inn fikk bein å gå på, faktisk så raskt at det var tomt etter en times tid. Hva gjør man da? Jeg slukket lyset på trappa og så siste rest av sesong 4 av «Vikings». Hvem bryr seg om Halloween når man kan følge Kong Ragnar og hans anstrengelser for å innta Paris? Takk og lov at det slukka lyset ble respektert 😉 Nå er jeg klar for sesong 5!

Oct 15

Netthandel er genialt

Trenger litt forskjellige ting, og da er nettet genialt. her kan jeg sitte å finne alt på forskjellige butikker uten å springe rundt – utenom turer på kjøkkenet etter kaffe. Til og med greier til bilen har jeg nå funnet hos Bsbildeler. Var egentlig mye som fristet der… får holde meg i sjakk og ikke bli helt shoppingfrelst.

Ellers går dagene som vanlig, med jobb og venner. Samt en del matlaging. I dag står fårikålen på kok. Oktober er fårikål-måneden over alle…

Bilderesultat for fårikål

Sep 18

Skal…skal ikke?

har fått en mulighet til å kjøpe opp en del materialer. I snekkervirksomheten kan det være smart, og prisen er virkelig god. problemet er at jeg har ikke disse pengene pr i dag. Hadde tilbudet kommet om 3 måneder eller så hadde finansene vært på plass. Derfor driver jeg å sjekker ut forbrukslån på dagen. Det er ikke akkurat gratis å låne slik, men med kort nedbetalingstid blir ikke rentene så ille. Faktisk fullt overkommelige. Det vil jo være maks 4-5 måneder jeg må ha dette lånet… har du noen erfaringer med denne typen lån? Tar gjerne imot noen råd.

Bilderesultat for forbrukslån