Hvordan kose seg om høsten?

En av mine store lidenskaper er å kose meg maksimalt med god mat og -drikke. Mye av gleden består i å smake meg frem til nye favoritter for fremtidig gjentakende nytelse. Som f.eks whisky. Tidligere likte jeg ikke brennevin så godt, og drakk også whiskyen bar. Så lærte jeg meg å ta en skvett vann oppi glasset. Gjerne et par isbiter også. Nå elsker jeg hvordan røyksmaken forsterkes naturlig gjennom gradvis utvanning! Barskapet mitt hjemme fylles med stadig flere ulike whiskyflasker fra både Vinmonopolet og utenlandsturer. whiskyglass har jeg også kjøpt stadig flere varianter av; ulik form og fasong har også innflytelse på smaksopplevelsen, folkens! Mitt neste prosjekt må bli å lære meg å røyke sigar eller enda bedre; røyke pipe med aromatobakk! Da kan jeg nyte stille kvelder på verandaen min hele sommerhalvåret, mens røyken holder mygg og knott vekke. Stakkars total-avholdsfolk – de vet ikke hva de går glipp av!

On the rocks; mer smak med isvann

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *