Klar for skolestarten?

Nå er høsten her og det er på tide å finne frem skolesakene. Her skal du få noen tips til hva du bør ha klart for en best mulig start. 1. En ryggsekk av kvalitet – ryggsekken er en viktig investering når det kommer til skoleutstyr. Du skal tross alt bære et lass tunge bøker hver dag frem til jul. 2. Skriver og blekk – et lurt triks er å skrive ut oppgaven på papir underveis, og gå gjennom med penn og markeringstusj. På papir kommer skrivefeil bedre frem. 3. dagplanlegger – et must for å holde orden på hverdagen. Her kan du holde total oversikt over skoletimer og dager, trening, jobb og andre fritidsaktiviteter. 4. En notatbok per fag – ikke begynn å mikse notatene, det kommer til å bare bli rot. Hold notatbøkene separat for bedre oversikt. 5. merkelapper – bruk merkelapper aktivt i lærebøkene for å holde oversikt på hvor du er i boka og hvor du finner de forskjellige temaene. Lykke til!

Bilde av dagplanlegger og et eple

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *