Klar for årets festivalsommer

Jeg har en gammel kassebil som jeg bruker når jeg transporterer materialer og verktøy til byggeplassen. Jeg vedlikeholder den selv, kjøper bildeler på nett. Om sommeren gjør jeg den om til festivalbil. Jeg har snekret en seng som går inn i lasterommet og har fortsatt god plass til andre ting jeg trenger. Som et par kjølebokser til mat og øl, en kasse til klær. Vi får også inn en campingdusj og stormkjøkken til å lage mat med. Med alt pakket og klart legger jeg ut på en slags festivalturné. Turné er kanskje er feil ord når man ikke skal opptre. I år går først turen til en festival på Sørlandet. Deretter kjører jeg ombord på danskebåten og får med meg en festival i Nederland og en i Tyskland. Det er jo hardrock som er greia for meg, så det går i metal festivaler. Har gjort dette noen år nå og regner med å treffe endel kjente.

Varebil foran hus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *