Kombinere reise, helse, hobby og forretning

Jeg har skrevet en del om helse og slike ting i tidligere innlegg, så nå tenkte jeg det var på tide med noe litt mer oppløftende temaer. Og for å holde meg litt i samme tråd som tidligere poster, så kan jeg forklare og lenke de sammen med dette innlegget ganske enkelt. For dette innlegget kan ses på som et forslag til innslag i behandling av depresjon for eksempel 😛

Sommer og sol

Og er man litt kreativ og en liten hobby historiker så kan det kanskje inspirere til litt av hvert. Jeg vet hva jeg ser for meg…

Blant personer som sliter med depresjoner og tungsinn er mørketiden veldig ofte en påvirkende faktor, ikke i alle tilfeller – langt der i fra, men veldig ofte. Jeg vet ikke om det er på grunn av at det er mørkt her i nord eller om det er mangel på D-vitamin og alt annet solen velsigner oss med, men at solens glimrer med sitt fravær har garantert noe med det hele å gjøre. Så hva er vel da mer logisk enn å søke til steder hvor solen er tilstede, for eksempel ta en båtreise med MSC Cruises Norge? Og hvorfor ikke legge ut på en reise som lar deg oppleve historie, andre kulturer, nydelig atmosfære, kulinariske opplevelser?

sol og helse

Det er en reise som nærmest krever at man fører dagbok og tar en overflod av bilder eller tegner/maler selv om man besitter det talentet, bare for å sikre seg at man beholder minnene ved livet hele livet. Og med det som drivkraften bak nedskrivingen av alt man ser, lukter, sanser og opplever vil det man skriver komme rett fra hjertet og det er noe som er virkelig verdifullt i dagens samfunn. Så henvender du deg til rett sted med det du har skrevet, bilder og alt annet så kan du kanskje tjene en god slant på toppen av det hele 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *