En vanskelig periode, økonomisk.

Stadig oftere havner folk i økonomisk uføre. Det kan være at lønnsutbetalingen er forsinket, at vaskemaskinen plutselig tok kvelden. Kanskje var strømregningen betraktelig høyere enn forventet. Mye kan uforutsett kan skje, og plutselig befinner man seg i vanskelig økonomisk situasjon.

Uventet utgift

Hvordan kan man løse en slik fortvilet situasjon?
Mange av oss er så heldige at vi har familie og venner som kan hjelpe til, eller vi kan ganske enkelt kan søke et lån. Men hva skal de som ikke har disse mulighetene ta seg til?

Jeg har selv vært i denne situasjonen. Pengene strekker ikke til, ingen rundt deg i stand til å hjelpe og før man vet ordet av det har regninger gått til inkasso og snøballen ruller i utrolig fart. Man blir så rådløs, fortvilet og sliten. Man klarer ikke å se noe lys i enden av tunnelen, og følelsen av at man aldri vil klare å rette opp i situasjonen blir bare sterkere og sterkere.

Det som hjalp meg var gullet mitt, og heldigvis hadde jeg en god del. Smykker, ringer og øredobber som man har fått i konfirmasjonsgave og slikt. Jeg solgte alt sammen via Bestgullpris.no, med tungt hjerte, men jeg hadde ikke noen annen mulighet.

Trist, leit og litt nedverdigende at jeg måtte ty til å selge gullet mitt, men det reddet oss ut av det økonomiske kaoset før snøballen ble altfor stor og uhåndterlig. Så på en måte kan man vel si familie og venner hjalp til likevel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *